20 Maj 2015

Vaknade strax före åtta. Låg kvar en stund och gjorde bengymnastiken . Pratade även med Sammy en stund i telefonen innan jag gick upp. Han var på jobbet men mådde inget vidare. Han hade åkt på magsjukan. Det är nackdelen med att jobba på annan ort. Nu var Sandra ledig så hon kunde åka och hämta honom. Det var tur för Jan på jobbet vabbade pga att hans barn är magsjuka. När inte han är där får jag hoppa in på hans plats och då vill man ju inte gärna få denna sjukan. Det verkar som det är många som är sjuka. Det var en tjej på jobbet som fick gå hem efter halva skiftet för att hennes son hade ont i magen. Får verkligen hoppas att man klarar sig.
Sofie var iväg med Abbe till veterinären på morgonen. Han har ett sår i ena mungipan. Nu verkar det som att han kanske är allergisk mot viss föda. Han skulle få prova ett specialfoder under ett par veckor så får vi se sedan vad det visar. 
 
När jag kom hem från jobbet nu ikväll blev jag serverad en god kycklingmacka på detta käcka underlägg. Sten-Åke som hade med sig det från Prag. 
Här har ni lite information om Barilla dagen. Det är bara att åka dit och ta del av allt som erbjuds. 
Nu är det dags att nanna kudden.
Kram ♥
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Är vi friska så dyker nog jag upp med två av barn: Emma har ridning och sedan ska hon på kalas på pyamas/pool/party på kvällen så det räcker för henne :))! hör av mig! kram!

Svar: Hejsan Åsa ! Jag själv jobbar natt så jag vet inte om jag skall dit. Men har inte ni något för er så tycker jag att ni skall åka dit och titta . Kram på er
Susanne Svensson

2015-05-21 @ 07:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0