3 December 2017 1:a advent

Pappa kom och hämtade upp mig för en färd till Karlstad. Vi var bjudna hem till Åsa för att gratta Emma och Erik. Emma har redan fyllt och Erik fyller 7 år på onsdag.
Vi började med att ge dem deras paket. Alltid lika roligt att se när ungarna är nöjda med sina paket.
Emma fick en barbiedocka av Morfar , som fick följa med henne in på hennes rum på en gång.
Sedan blev det gofika. Hembakade lussebullar mm och även tårta på det.
Efter några trevliga timmar styrde vi bilen mot Filipstad/ Nykroppa igen. 
Strax efter Molkom kom tomten och gick vid vägkanten. Synd att man inte kunde stanna för då hade ni fått sett vilken fin tomte vi fick se.
Jag hade ju allt mitt adventsstök kvar när jag kom hem. Hade tur att jag fick besök av Sofie och Stina. Sofie strök alla gardiner och dukar åt mig. Bra med barn ibland.
Stina blev grötsugen av allt plockande. Vi spelade julmusik samtidigt som vi höll på och det tror jag Stinisen gillade skarp. Jag får hjälpa småttingarna med vad de skall lära sig att lyssna på tror jag. 
Jag önskar er alla en trevlig 1:a advent med en bild på en liten tomteflicka. 
Min telefon krånglar ju fortfarande och jag försökte på egen hand fixa ett byte av telefon. Har fått låna Sammys gamla. Men tji gick det. Jag tittade ju inte på klockan utan skickade ju till Sammy att jag inte fick in sim kortet i någon av telefonerna. Klockan var ju redan halv nio. Snäll som han var så kom han ner och satte in Sim kortet tillbaka i min telefon. Fast att han redan tagit kvällen och gått och lagt sig. Tack så mycket ♥
Kram ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0