27 Januari 2017

 
Började morgonen lite oroligt med att Sofie ringde halv nio. Hon hade varit och tagit blodtrycket och lämnat urinprov igår . Hennes ordinarie barnmorska var sjuk så hon hade en pensionerad barnmorska. Sofie fick inget svar på urinprovet igår men eftersom det hade visat 1 i måndags på provet så tyckte vi det var lite konstigt. Till saken hör också att hon inte förstod varför Sofie skulle komma på så täta provtagningar. Hon fick alltså ny tid till på torsdag om hon inte hade hunnit fått förstås. Sofie var in i morse på datorn och läste sin journal och såg då att värdet på urinprovet låg på två. Vi kom fram till att hon var tvungen att ringa upp direkt. 
Hon fick komma upp till halv tolv. Värdet visade nu på 1. Får hon huvudvärk eller flimmer i ögonen skall hon åka 
till förlossningen direkt . Nu har hon ny tid på måndag. Sofie upptäckte att hon hade en massa missade samtal på sin telefon när hon kom ut från barnmorskan. 
Det var en som läser  provsvaren från labb och reagerade på att Sofie var tvungen att testas igen. Så hade inte Sofie kollat upp själv så hade hon fått hjälp ändå. Det känns ju skönt att det finns en del vakna människor. Men jag skulle inte vilja vara den gamla barnmorskan när de pratar med henne. 
Så här skönt hade de här när jag fick åka iväg på eftermiddagsskift. 
Var riktigt skönt att få jobba på riktigt efter tre kursdagar. 
När jag kom hem från jobbet blev jag jätteglad . Sammy boyen hade varit hem med denna fina tulpanbukett åt mig ❤️ Värmde hela mig. 
❤️

Kommentarer
Postat av: Sofie

Herre Jesus så stor jag är😂🤣😝

2017-01-28 @ 00:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0