27 Januari 2018

Kom i säng strax efter åtta. Vaknade 11:20 för toabesök. Fick reda på av Sten -Åke att Kimberly skulle åka till sjukhuset med Vincent . Då orkade jag ju inte somna om förstås . Skickade till henne för att höra vad som hänt. Hon ringde upp mig efter en stund. Då var hon på hemväg  med Vincent från Karlstad . Han fick magsjukan i natt och han var svår att få i vätska. Hon ringde 1177 och då fick hon åka in till Karlskoga för koll. Men de skickade henne vidare till Karlstad. Där tänkte de lägga in honom , men de lyckades få i honom vätska + att Kimberly fick i honom bröstmjölk. Då fick hon välja om hon ville åka hem eller vara kvar. Hon valde att åka hem och ha koll på att han kissar. Det är ju alltid skönast att få vara hemma. Nu får vi hoppas att det vänder på den lilla stackaren. 
Strax efter fyra fick jag besök av syster Marina och Kusin Katrin . 
Alltid lika roligt att träffa kusinen . Synd bara att jag har natthelg. Så när jag åkte till jobbet åkte de vidare hem till Marina i Karlskoga . 
Sofie och Stina hade varit uppe i ishallen och tittat på hockeymatchen. Stina tröttnade efter två perioder. Då väntade de hemma hos mig, under tiden som Stefan tittade klart på matchen. 
Nu hoppas jag på en lugn natt. 
Kram ♥️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0