6 September 2018

Klockan fyra gick jag upp i morse. Klockan fem åkte vi mot Karlskoga för att hämta upp Marina. Färden gick vidare till Arlanda. 
Det var inte det lättaste att få gå ombord. När vi skulle checka in våra väskor blev vi utfrågade av en Karl innan vi kom fram till incheckningen. Han frågade ut oss om våran samhörighet och vilka vi skulle besöka i USA bl.a. . Där var första gången vi fick visa passet. Nästa var vid incheckningen av väskorna. 
Sedan var det dax igen när vi skulle gå ombord på planet. När jag visade upp passet för samma kille som checkat in väskorna så fick jag gå vidare till en extra säckerhetskontroll. Det fick även Stenis göra . Marina klarade sig 👍🏻 Där sökte de över mina kläder , ryggsäck , telefon och skor . Men det gav inget utslag för varken mig eller Stenis. Då fick jag gå tillbaka till samma kille och få mitt pass tillbaka . Till slut kom vi iväg iallafall . 
 
 
 
Flygresan tog cirka 11 timmar. Sedan tog det nästantvå timmar innan vi kunde gå igenom passkontrollen. Måste säga att det var värre i Sverige än i USA att ta sig igenom. 
Kjell-Åke och Carolyn hämtade upp oss vid flygplatsen i Los Angeles. 
Det tog sammanlagt 21 timmar på resande fot från dörr till dörr. 
Marina när vi står på Amerikansk mark. 
Vi blev bjudna på god lax med potatis och andra tillbehör. 
 
Farbror Kjell -Åke 
En trevlig kväll som fick sluta redan vid niotiden ( amerikansk tid). Vi har snart varit vakna i 26 timmar. Dax att nanna kudden. 
Kram ♥️
 

Kommentarer
Postat av: Katrin

Hej!
Så underbart att sitta på altanen hos Kjell-Åke och Carolyn med två veckor i Kalifornien framför sig! Prata om att jag är avundsjuk... :-)
Ha det så bra och hälsa alla!/Kram K

2018-09-07 @ 10:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0