27 Juli 2019

Vid frukosten som vi åt ute på verandan diskuterade vi vad vi skulle göra idag. Valet föll på att åka till Karlskoga för  att ingandla en ny telefon åt Stenis. Han fick pengar till en när han fyllde år. 
Vi hann träffa Sammy och Hailey en snabbis innan vi fick åka vidare till Örebro. Den telefonen Stenis ville ha skulle komma in först på tisdag.
  
Elgiganten i Örebro hann få slut på sina telefoner under den timmen det tog för oss att komma dit. De hade visst sålt tre stycken . De föreslog att vi skulle gå bort till Media Markt. Där hade han tur för där fick han tag på en telefon . Tredje affären gillt. 
Vi passade på att äta lite mat innan vi återvände hem. 
Sofie och Stina väntade på oss när vi kom hem.  De hängde med till Simon när vi vattnade deras blommor. Kan behövas i denna värmen . 
Vi åkte bort till Abbortjärn och tog oss ett dopp. Så nu blev det ett dopp även i år. 
Det var faktiskt väldigt skönt i vattnet . 
Stina blev frusen . Läpparna blev alldeles blå. Har man inget underhudsfett är det inte lätt.
 
När vi kom hem hade igelkottarna kommit på besök. Sten-Åke bjöd dem på lite hundmat . Vi hade googlat fram att de gillar det. 
Stenis med sin allra första nya telefon. Han brukar ju ärva mina gamla annars . Men nu var det på tiden att han fick en egen ny. Nu gäller det bara att få igång den 😂
Kram ♥️ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0